Kluski śląskie z mięsem mrożone 500g

Nowy produkt

Kluski śląskie z mięsem.Lepsza wersja pyz z mięsem...na dodatek wyłącznie wołowym. Miękkie ciasto sprawia, że smak jest uwielbiany szczególnie przez dzieci

Składniki: Ziemniaki gotowane 75%(ziemniaki, woda, sól), mięso wołowe 29%, skrobia ziemniaczana 25%, woda, błonniki roślinne (w tym błonnik pszenny bezglutenowy), cebula suszona, olej roślinny rzepakowy, przyprawy, sól.

Więcej szczegółów

9,20 zł brutto

Więcej informacji

Produkt głęboko mrożony. Przechowywać w temperaturze -18°C 

Uwaga! Produkt nie zawiera substancji konserwujących i barwników 

Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia. 

Wyprodukowano w Polsce. 

Zawartość farszu nie mniej niż 30% 

Warunki przechowywania: 

-18°C  zgodnie z datą przydatności. 

-12°C  do 1 miesiąca. 

-6°C  do 1 tygodnia. 

Sposób przygotowania 1 opakowania: 

Po wyjęciu z opakowania zamrożone kluski włożyć do 2,5 się osolonej wody, doprowadzić do wrzenia i od tego momentu gotować jeszcze około 5 minut 

Najlepiej spożyć przed: 

Data i numer partii na zgrzewie.